May 28, 2020

Tadalista CT 100

By admin

Tadalista CT 20 Mgnl

 

 
Over Tadalista CT 20 mg Tablet

Tadalista CT medicine is een eenvoudige oplossing die helpt bij de behandeling van erectiestoornissen van wortels bij mannen. Dit geneesmiddel helpt mannen om een plezierige ervaring te bereiken door de algehele seksuele prestaties te verbeteren. Dit geneesmiddel kan ook worden gebruikt voor de behandeling van andere aandoeningen zoals bepaald door uw arts.
Werkzame bestanddelen van Tadalista CT 20 mg Tablet:

Tadalafil
Tadalista CT 20 mg Tablet gebruikt:

Tadalista CT 20 mg tablet wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij volwassen mannen. Om dit effectief te maken voor de behandeling van erectiestoornissen, is seksuele stimulatie noodzakelijk. Tadalafil ontspant de spieren in de penis en verhoogt de bloedtoevoer erin, waardoor mannen een erectie krijgen en behouden. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van de tekenen en symptomen van benigne prostaathyperplasie bij volwassen mannen.
Hoe werkt Tadalista CT 20 mg Tablet?

Tadalfil tablet werkt door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de penis en het verlichten van de arteriële verstopping. Dit maakt het makkelijker voor de man om op te richten in aanwezigheid van volledige seksuele stimulatie.
Waar zijn de doseringsinstructies voor?

Gemiste Dosis:

Als u een dosis Tablet overslaat, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale schema. Verdubbel de dosis niet.

Overdosering:

Elke overmaat aan medicatie kan ernstige gevolgen hebben. Als u vermoedt dat Tadalista een overdosis heeft, roep dan onmiddellijk medische hulp in.
Hoe wordt Tadalista CT 20 mg Tablet ingenomen?

Neem dit geneesmiddel in de dosering en de duur zoals geadviseerd door uw arts. Tadalista kan met of zonder voedsel worden ingenomen, aangezien de snelheid en mate van absorptie van generieke Tadalafil niet door voedsel wordt beïnvloed. Tadalista CT 20 mg tablet dient één voor één te worden ingenomen. Dit geneesmiddel moet worden geconsumeerd binnen een uur van geplande gemeenschap en in de meeste gevallen helpt het impotente mannen om een erectie te krijgen in slechts 30 minuten van de inname. Overdosis van het geneesmiddel dient strikt te worden vermeden.
Tadalista CT 20 mg tabletten bijwerkingen :

Tadalista tablet kan ook enkele ongewenste effecten veroorzaken. Het is geen volledige lijst van bijwerkingen.

Duizeligheid
Slaperigheid
rugpijn
Verstopte neus
Hoofdpijn

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing voor Tadalista CT 20 mg Tablet

Dit geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor gebruik als u een bekende voorgeschiedenis heeft van Tadalafil of enig ander element in de doseringsvorm.
Als u een ernstige hartziekte heeft of onlangs een hartaanval heeft gehad, neem het dan niet in.
Als u een lage bloeddruk heeft of een ongecontroleerde hoge bloeddruk, vermijd dan dit geneesmiddel te gebruiken.
Neem niet meer dan eenmaal per dag.
Vermijd het drinken van grapefruitsap tijdens het gebruik van tadalafil, omdat het de bijwerkingen kan verhogen.
Het drinken van te veel alcohol voordat tadalafil wordt ingenomen kan tijdelijk het vermogen om een erectie te krijgen verminderen. Om het maximale voordeel van het geneesmiddel te verkrijgen, wordt geadviseerd geen overmatige hoeveelheden alcohol te drinken voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Geneesmiddelinteractie met Tadalista CT 20 mg Tablet

Claritromycine
Clotrimazool
Doxazosine
Rifampine
Imatinib

Fabrikanten van Tadalista CT 20 mg Tablet

Fortune Healthcare Pvt.Ltd.
Beoordeling