March 25, 2020

ERECTIL: voel de vreugde en de volheid van het leven!

By admin

Van alle gezondheidsproblemen die een moderne man van streek kunnen maken, onderscheidt erectiestoornissen, die mensen vaak impotentie noemen, zich. De tragedie van deze ziekte is dat het in de samenleving wordt gezien als iets beschamends, dus de patiënt wordt in de meeste gevallen alleen gelaten met zijn ongeluk. Vaak vermijden mannen die worden geconfronteerd met het onvermogen om geslachtsgemeenschap te beginnen of te voltooien zelfs het bezoeken van een arts, in de hoop op de hulp van “wonderbaarlijke” apotheekproducten, maar als gevolg van dergelijke zelfmedicatie verslechteren ze alleen hun toestand.

Ondertussen kan de moderne behandeling van erectiestoornissen de vreugde van een volledig seksueel leven aan een man teruggeven, zelfs in moeilijke gevallen.
Erectiestoornissen – wat is het?

Erectiestoornissen impliceren chronische moeilijkheden bij de implementatie van een volledige geslachtsgemeenschap. We kunnen praten over problemen met een erectie, over de afwezigheid van ejaculatie of orgasme, maar ook over andere verschijnselen die het genieten van seks verstoren en het bevredigen van een partner. Patiënten komen echter vaker naar de dokter met een klacht over de eerste variant van de aandoening – wanneer de seksuele penis om de een of andere reden niet voldoende bloed vult (blijft zacht, neemt niet in omvang toe).

Belangrijk om te weten

Volgens de WHO lijdt na 21 jaar 10% van de mannen aan erectiestoornissen en elke derde na 60 jaar. Over de hele wereld hebben ongeveer 150 miljoen mannen soortgelijke problemen en hun aantal groeit voortdurend [1].

Tegelijkertijd gaat niet meer dan 22% van de patiënten naar de dokter en slechts 36% van dit aantal is bezig met behandeling [2].

Er zijn verschillende risicofactoren die bijdragen aan de ontwikkeling van erectiestoornissen. Zo worden problemen met potentie vaak waargenomen bij ervaren rokers, bij mannen met diabetes, coronaire hartziekten en hypertensie, evenals bij mensen die lijden aan depressie, neurose en sommige andere psychische stoornissen. Impotentie wordt soms veroorzaakt door het gebruik van bepaalde medicijnen, een scherpe verandering in dieet of levensstijl, maar ook door verwondingen en operaties in de liesstreek. Mannen die alcohol misbruiken en degenen die het grootste deel van hun tijd achter de computer zitten of autorijden, moeten ook voorbereid zijn op een mogelijke ‘rel op het schip’, die op een dag de plannen voor een romantische avond zal verpesten.
Oorzaken en soorten erectiestoornissen

Artsen verdelen de oorzaken van impotentie in drie groepen: organisch (geassocieerd met een fysiek obstakel voor het natuurlijk voorkomen en het in stand houden van een erectie), psychogeen (waarbij bij een persoon geen fysiologische stoornissen worden waargenomen en sekseproblemen worden verklaard door stress, chronische vermoeidheid of psychologisch trauma), en ook gemengd (wanneer beide factoren bijdragen aan de ontwikkeling van de ziekte).

Fildena Nederland
Cenforce 100mg Nederland
Fildena 25 Nederland
Fildena 50
Fildena- 100 Nederland
Fildena Extra Power Nederland
Fildena Super Active Nederland
Fildena XXX Nederland
Vidalista Nederland

Bij mannen die aan een depressie lijden, varieert de kans op het ontwikkelen van erectiestoornissen van 25-90% [3]. Meestal hebben we het over mannen van jonge of middelbare leeftijd. De hoofdrol bij de behandeling van dergelijke patiënten wordt toegewezen aan de psychotherapeut.

De meest voorkomende oorzaken van impotentie zijn organisch – ze worden vaak geassocieerd met leeftijdsgebonden veranderingen in de wanden van bloedvaten.

Feit is dat het uiterlijk van een erectie gedeeltelijk kan worden vergeleken met het vullen van de badkuip met warm water: wanneer u de afvoer met een stop sluit en de kraan opent, wordt de tank geleidelijk gevuld en om deze te legen, moet u de watertoevoer afsluiten en de stop verwijderen. Bij vasculaire schade (bijvoorbeeld cholesterolplaques), vertraagt ​​het proces van het vullen van de holle lichamen van de penis – een soort analoog van het bad – soms zelfs zo erg dat er helemaal geen erectie optreedt. In sommige gevallen wordt het probleem met seks ook verklaard door een ‘lekkende plug’ – een pathologie van de aderen, waarbij het bloed te snel, voordat de geslachtsgemeenschap is voltooid, de penis verlaat. Als de oorzaak van erectiestoornissen een hormonale onbalans is, gaat het hele mechanisme van opwinding bergafwaarts: een man houdt mogelijk helemaal niet meer geïnteresseerd in seks.