March 25, 2020

Erectiestoornissen Behandeling

By admin

Doe de internationale test voor de vroege diagnose van ziekten van de lagere urinewegen. Het zal helpen bepalen of u medische hulp nodig heeft. Het duurt even!

Een van de meest voorkomende ziekten van het mannelijke urogenitale systeem is erectiestoornissen, dat wil zeggen een verminderde erectie. De meeste mannen beschouwen deze ziekte als een persoonlijk probleem, dat is niet gebruikelijk om over te praten, en gaan niet naar de dokter. Sommigen van hen denken dat erectiestoornissen ongeneeslijk zijn. Dit is niet zo: in 95% van de gevallen kan erectiestoornis genezen worden. Het belangrijkste is om de oorzaak van deze aandoening nauwkeurig te bepalen.

Behandeling van impotentie in Moskou volgens internationale protocollen is mogelijk bij het European Medical Center. Specialisten van de EMC Urologische Kliniek hebben het vermogen om laboratorium- en instrumentele diagnostiek uit te voeren, evenals de behandeling van ziekten van het mannelijke urogenitale systeem, inclusief erectiestoornissen.
Tekenen van erectiestoornissen

Erectiestoornissen zijn op zich geen ziekte, maar slechts een diagnostisch symptoom dat de aanwezigheid van ernstigere gezondheidsproblemen aangeeft, dus u moet onmiddellijk een arts raadplegen en een onderzoek ondergaan als u merkt dat u:

moeilijkheden bij het bereiken of behouden van een erectie;

een erectie wordt zwakker;

ochtend erectie wordt minder uitgesproken.

Oorzaken van erectiestoornissen

Impotentiebehandeling in Moskou

Van de tientallen mogelijke oorzaken van erectiestoornissen lijken atherosclerose (in verschillende manifestaties), hypertensie, verhoogd lichaamsgewicht en diabetes mellitus significant.
Bovendien heeft recent wetenschappelijk bewijs aangetoond dat erectiestoornissen een voorbode zijn van ernstige hart- en vaatziekten (myocardinfarct, beroerte, enz.).

Tot op heden is het gebruikelijk om vier hoofdvormen van erectiestoornissen te onderscheiden:

vasculogene (vasculaire) vorm;

psychogeen (door ervaren stress);

neurogeen (met aandoeningen van het zenuwstelsel en de wervelkolom);

endocrien (met diabetes en met andropauze – mannelijke “menopauze”).

Een team van gekwalificeerde artsen met vele jaren ervaring (vanaf 10 of meer) ervaring op dit gebied is betrokken bij de diagnose van erectiestoornissen in de Urologische Kliniek EMC. Tijdens het onderzoek moet de patiënt klaarstaan ​​om de arts over zijn probleem te vertellen en zijn vragen te beantwoorden. Dit zal helpen de mate van ontwikkeling van erectiestoornissen te beoordelen. Vervolgens wordt een urologisch onderzoek voorgeschreven.
Risicofactoren voor erectiestoornissen:

Sedentaire levensstijl.

Onregelmatige ondervoeding.

Bloedvataandoeningen geassocieerd met de ontwikkeling van diabetes mellitus of hypertensie, occlusie van de bekkenslagader, roken, verhoogd cholesterol en aandoeningen van het veneuze systeem.

Psychische stoornissen veroorzaakt door vermoeidheid, stress, depressie, drugsverslaving, alcoholisme, overmatige opwinding of angst voor seksuele impotentie.

Endocriene aandoeningen: hypogonadisme, hypothyreoïdie, diabetes mellitus, obesitas.

Neurologische problemen: beroertes, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, ziekten en dwarslaesies.

Ziekten en verwondingen van de penis: de ziekte van Peyronie, verwondingen, verwondingen, ontstekingen.

Medicijnen nemen: hormonen, kalmerende middelen, antidepressiva.

Chronische prostatitis.

Leeftijd.

Diagnose van erectiestoornissen

Een zorgvuldige en bekwame diagnose is de sleutel tot een succesvolle behandeling. Het is niet alleen belangrijk om een ​​diagnose te stellen, maar ook om de echte oorzaken van erectiestoornissen te identificeren. Neem hiervoor contact op met een uroloog-androloog.

In de EMC Urology Clinic kunt u gedurende enkele uren alle noodzakelijke diagnostische maatregelen doorlopen en een individueel behandelplan krijgen voor erectiestoornissen. Onderzoek wordt uitgevoerd in ons eigen laboratorium, wat het proces van rapportage van resultaten enorm versnelt.
Erectiestoornissen Behandeling

Zoals eerder vermeld, is impotentie geen ziekte, maar een symptoom van een andere ziekte en daarom wordt, afhankelijk van de diagnose, gekozen voor medicatie, chirurgische of psychologische behandeling.
Medicamenteuze behandeling voor erectiestoornissen

Fildena Nederland
Cenforce 100mg Nederland
Fildena 25 Nederland
Fildena 50
Fildena- 100 Nederland
Fildena Extra Power Nederland
Fildena Super Active Nederland
Fildena XXX Nederland
Vidalista Nederland

Deze behandelmethode bestaat uit het nemen van medicijnen zoals voorgeschreven door de behandelende arts. De werking van de medicijnen is gericht op het verhogen van de tonus van het lichaam, evenals op het verhogen van de intensiteit van de bloedstroom in de vaten van de penis.

Medicatie is in de regel tijdelijk van aard en is niet in alle gevallen effectief.
Penile vaatchirurgie

In het geval dat de pathologie van de vaten van de penis wordt onthuld, wordt een operatieve maatregel uitgevoerd, die tot doel heeft de stroom van arterieel bloed naar de penis te vergroten en het proces van veneuze uitstroom te vertragen.

De effectiviteit van deze methode voor de behandeling van erectiestoornissen is 20-80%.
Penile endoprosthetics

De meest radicale manier om de erectiele functie te herstellen is penisvervanging. Er zijn er momenteel meerdere